Radnak
Dyskutować znaczy żyć

Wiedza chroni, niewiedza zagraża..
|
 |
« Odpowiedz #42 : Pon, 18.01.2010, 15:46:43 » |
|
Hmm.. Uznałbym to chyba właśnie za jakiś inny wymiar / plan , bo bądź co bądź osobne pole grawitacyjne chyba jednak nie ma osobnych praw fizyki (przyjmując że są prawdziwe). Ale tak jak mówię, jeśli się mylę naprostujcie moje myślenie. CiekawskiKai dzięki 
|
|
|
|
|
|
Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza, jednym jesteś Ty...
|
|
|
CiekawskiKai
Chyba się wtrącę

Podaruj światło swoim bliskim
|
 |
« Odpowiedz #41 : Pon, 18.01.2010, 15:15:57 » |
|
Według entomologa, platforma wytwarzała podczas lotu ochronne pole grawitacyjne, które odcinało słup grawitacji Ziemi. Oznaczałoby to, że latadło poruszało się we własnej przestrzeni, które otwierało tuż przed sobą, a zamykało tuż za sobą, tworząc coś w rodzaju kokonu grawitacyjnego. Być może właśnie dlatego na objekty ufo-uso niedziała przeciążenie ani pędy powietrza .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radnak
Dyskutować znaczy żyć

|
 |
« Odpowiedz #40 : Pon, 18.01.2010, 14:54:36 » |
|
A to ciekawe, zapewne jego książki nie odnajdzie się w polskim języku, a szkoda. Tylko że hm, to urządzenie pozwalało się wznosić przez emisję fal które 'odpychały' tak jakby od ziemi (tak sądze ze tak to działało , może źle zrozumiałem) ale co z oporem powietrza? Pozwalała ignorować ? Mógł się rozpędzić do prędkości samolotu ? Dużo pytań zostaje dalej w związku z tym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radnak
Dyskutować znaczy żyć

|
 |
« Odpowiedz #38 : Pon, 18.01.2010, 13:59:09 » |
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale tak to ten obiekt musiałby chyba być na innej gęstości, bo jeśli wisiałby w powietrzu to jest otoczony przez tlen azot bla bla, i w trakcie ruchu zostawiałby za sobą próżnie (gdyby wyciąć go bez tego ruchu powietrza które jest większe im szybciej porusza się obiekt - musi uzupełnić miejsce które zwolnił pojazd bo zostaje tam nic czyli próżnia). Ale jeśli byłoby z innej gęstości i nie wytwarzał tego ruchu powietrza, jakim sposobem wleciał w wodę i "chlapnął" dość obficie w górę wodą ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiekawskiKai
Chyba się wtrącę

|
 |
« Odpowiedz #37 : Pon, 18.01.2010, 07:41:28 » |
|
Za bardzo nieznam się na fizyce ale z tego co zrozumiałem po przeczytaniu kilku źródeł , że taki statek tworzy wokół siebie bąbel magnetyczny i niedziała na niego ziemska grawitacja ponieważ wytwarza własną ... Trochę mi to zalatuje arką przymierza może to ta sama technologia??
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radnak
Dyskutować znaczy żyć

|
 |
« Odpowiedz #36 : Pon, 18.01.2010, 06:53:18 » |
|
Submarine, ah! No tak, dzięki  Ano, wyglądał jak typowy krążek ufoli. Tak sobie myślę, czy przy takiej prędkości nie powinna się wytwarzać jakaś fala? Obok jadących szybko samochodów można czuć szybki pęd powietrza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiekawskiKai
Chyba się wtrącę

|
 |
« Odpowiedz #35 : Nie, 17.01.2010, 22:26:36 » |
|
USO to udentifiend submarine object . Podobno potrafią rozwinąć predkość kilku tysięcy kilometrów na godzinę pod wodą . Według mnie ufo i uso to te same objekty tyle tylko , że zostały zaobserwowany w innych okolicznościach .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radnak
Dyskutować znaczy żyć

|
 |
« Odpowiedz #34 : Nie, 17.01.2010, 22:18:37 » |
|
Na stronce Nautilusa jest o tym filmiku artykuł, podobno dużo dowodów internauci znajdują że to fake.
Unidentifiend Flying Object - UFO na nautilusie użyli skrótu USO, rozwinie ktoś bo nie zauważyłem a ciekawi mnie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiekawskiKai
Chyba się wtrącę

|
 |
« Odpowiedz #33 : Nie, 17.01.2010, 16:10:03 » |
|
Moim zdaniem tacy ludzie teraz niemają innego wyjścia jak ukrywać takie fakty bo masy by ich oskalpowały . Najlepszym rozwiązaniem na ujawnienie istnienia pozaziemskich cywilizacji było by : Wmówienie ludziom że obcy nas zaatakowali lub wyjaśnić tą kwestie podczas wojny najlepiej światowej , wtedy nikt by się zbytnio nieprzejął ich kłamstwami ...
ps.:ludzie to tylko ludzie nawet najgorszy człowiek zawsze zły niebył , poprostu kiedyś , gdzieś popełnił bład no i ten wpływ otoczenia ...
POzdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WyzwolonyAdam
|
 |
« Odpowiedz #32 : Nie, 17.01.2010, 14:08:01 » |
|
Osobiście nie chcę się na ten temat wypowiadać... Mnie już nic nie zdziwi, nawe jak przyjdą do mnie na obiad. A właściwie dziwi mnie, że ludzie się jeszcze na ten temat dziwią. Od czasu kiedy to zaakceptowałem że ich tu pełno (teoria akceptacji, opisana tu przez altair`a) nie zadziwi mnie już nic. Mam tylko żal do tych. co robią nas w balona. A jest ich dużo i z różnych stron. Bawią się nami, zamiast zrobić porządek. I nasi, i Obcy. Widocznie i jedni i drudzy wyłączyli swoje hamulce, co czyni ich ale podludziami. Szkoda że Oni tego nie wiedzą, że nie są warci nawet złamanego grosza. Pierwszemu, który do mnie podejdzie, napluję w twarz, jeżeli takie coś mają. Bo chowią się jak złoczńcy, by nikt ich nie mógł rozpoznać. Jak się chcą chować, to niech się chowią, ja ich szukał nie będę - sami przyjdą. Jedni się chowią, inni udają że ich nie ma, ale są, a jeszcze innych nie ma, ale udają że są. I być tu mądry. Na moim błogu przegląd tygodnia: http://worldtube.over-blog.de/Pozdrawiam WA
|
|
|
|
|
|
Gdyby zwierzęta miały religię, Człowiek byłby w niej Diabłem.
|
|
|
CiekawskiKai
Chyba się wtrącę

|
 |
« Odpowiedz #31 : Sob, 16.01.2010, 14:16:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maya
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czw, 06.11.2008, 16:01:10 » |
|
Taaa... co my wiemy o technologiach, którymi dysponują USA? Może to być ich, może być z przyszłości... różne rzeczy to mogą być. Film może być prawdziwy, ale i tak nie wiemy, co na nim jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pik33
Trochę się tu rozejrzę
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czw, 06.11.2008, 12:43:37 » |
|
Polecam! Niewiarygodne, ale uznane za prawdziwe. Najlepsze ujecia UFO jakie dotychczas widzialem, polecam naprawde wszystkim! http://vimeo.com/1929672Pozdrawiam. Ten obiekt wygląda mi jednak na "naszą" robotę made in USA. Oczywiście pewności mieć nie można bo typowe toto nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WyzwolonyAdam
|
 |
« Odpowiedz #26 : Wto, 21.10.2008, 07:01:18 » |
|
Terael: A tak swoją drogą... co się stało, że sobie o nas przypomniałeś? Oj, przeciez tego forum wcale nie zapomnialem. Wlaze od czasu do czasu poczytac sobie jak sie rozwijacie...  Maya: Przez czas nieobecności wyrosła ci taka długa siwa broda i włosy, że wzięłam cię za świętego Mikołaja. Wlasnie, tak wlasnie wygladam... Az wstyd sie pokazywac...  Pozdrawiam serdeczie wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maya
|
 |
« Odpowiedz #25 : Pon, 20.10.2008, 22:48:44 » |
|
Maya: Altair, litości, czemu po niemiecku i turecku? Altair ???  No, Terrael ma rację. Nie poznałam cię  . Przez czas nieobecności wyrosła ci taka długa siwa broda i włosy, że wzięłam cię za świętego Mikołaja. Dobrze, że wróciłeś, hehe A w ogóle to wszystko przez to, że zgłupiałam od tego niemieckiego, ot, co!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terael
Lubię sobie pogadać

|
 |
« Odpowiedz #24 : Pon, 20.10.2008, 21:53:25 » |
|
Maya: Altair, litości, czemu po niemiecku i turecku? Altair ???  Bo widzisz Adamie, tak dawno cię tu nie było, że Maya Cię nie poznała  A tak swoją drogą... co się stało, że sobie o nas przypomniałeś? 
|
|
|
|
|
|
Kto chwilą żyje, ten z chwilą umiera. "It's life, the dark that binds you." - In Flames.
|
|
|
|
WyzwolonyAdam
|
 |
« Odpowiedz #23 : Pon, 20.10.2008, 19:16:50 » |
|
Maya: Altair, litości, czemu po niemiecku i turecku? Altair ??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|