Witam. Zdaje mi się, że gdzieś już na temat numerologi hebrajskiej był, ale użyłem magicznej funkcji szukaj i nic.
Dlatego zgłaszam się do Was z prośbą. Kiedyś znalazłem taką fajną stronę na temat tejże numerologi i po sprawdzeniu tego co tam przeczytałem i obliczyłem bardzo mi się to sprawdziło. Teraz mojej rodzinie szykuje się nowy członek rodziny dlatego chciałem sobie przeliczyć jak charakterek to będzie

. Stronę jak się liczy znalazłem tylko nie mogę nigdzie znaleźć opisów. Była jakaś strona gdzie trzeba się zarejestrować a że mam już dużo kont w różnych miejscach internetu to nie chcę zakładać kolejnego tylko w takim celu.
Co ciekawe w trakcie dzisiejszych poszukiwań czytałem właśnie niby o tym samym a jednak były różnice dot co się liczy. No więc mi się sprawdzało jak się liczy z imienia i nazwiska dlatego chciałbym to odnaleźć to samo.
Jeżeli znacie jakąś stronę gdzie są opisy tych liczb to proszę podajcie, bo ja szukałem co nieco ale bez skutku. Jeżeli nic nie macie to będę dalej szukał

Pozdrawiam.